T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İZMİR / KONAK - Konak Alsancak Nevvar-Salih İşgören Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

May

Konak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen "Mesleki ve Teknik Eğitim Tanıtım, Yönlendirme ve Rehberlik" Fuarında okulumuzu proje ortağımız Paloma Otel Yatırım ve İşletme A.Ş. ve işbirliği paydaşımız İzmir Katip Çelebi Üniversitesi´nin destekleri ile tanıttık. Emeği geçen paydaşlarımıza teşekkür ediyoruz.

May

Nis

2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Mezuniyet Törenimizi, okulumuzun bahçesinde, öğrenci, öğretmen ve velilerimiz ile birlikte büyük bir coşkuyla gerçekleştirdik. Törenin hazırlanmasında ve sunulmasında emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.  Mezun olan öğrencilerimize yüksek öğretim süreçleri ve iş hayatlarında başarılar dileriz.

Mrt

Okulumuz, Çeşme MTAL tarafından düzenlenen 5. Ulusal Genç Turizmciler Yarışıyor isimli mesleki beceri yarışmalarında, Yaratıcı Yatak Hazırlama kategorisinde 2. olarak Gümüş Madalya, Kokteyl hazırlama kategorisinde ise 3. olarak Bronz Madalya kazandı. Emeği geçen öğrenci ve öğretmenlerimizi tebrik ediyoruz.

Mrt

Okulumuz Kan Bağışı ve Yeşilay Kulübü tarafından Konak İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şubesi ile işbirliği halinde planlanan "Madde Bağımlılığı ile Mücadele" temalı veli eğitim seminerimizi gerçekleştirdik. Narkotik Şube yetkileri ve emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Mrt

Çanakkale Zaferi´nin 104. Yılında Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve ebediyete intikal etmiş tüm şehitlerimizi minnet, rahmet ve saygıyla anıyoruz. Ruhları şad olsun.

Mrt

İstiklal Marşımızın kabulünün 98. yıl dönümünde Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy´u okulumuzda gerçekleştirdiğimiz tören ile andık.Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Mrt

Okul Sağlığının Korunması ve Geliştirilmesi projesi kapsamında her ay gerçekleştirmekte olduğumuz "Sağlıklı Kahvaltı" uygulamamızın mart ayı etkinliği tüm öğretmen ve öğrencilerimizin katılımı ile gerçekleştirildi.

Şbt

Konak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü  Veli Gelişim Akademisi kapsamında düzenlenen "Butik Pasta Atölyesi" okulumuz pastacılık dalı öğretmen ve öğrencilerinin rehberliğinde okulumuzda gerçekleştirildi. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü´müzden Şube Müdürlerimiz Sayın Zafer ÖCAL ve Sayın Arif AYTAN´ında konuk olarak ziyaret ettiği atölye ilçemiz velilerinden büyük ilgi gördü.

Şbt

Türkiye genelinde 11 okulda gelecek yıldan itibaren öğrencilere İngilizce ve Rusçanın yanı sıra bölge özelliğine göre Arapça, Çince, Almanca veya Fransızca gibi üçüncü dil eğitimi de verilecek.

Şbt

Okulumuz Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Kulübü öğrencilerimiz Karabağlar Emrullah Efendi İ.O. ziyaret ederek hazırlamış oldukları animasyon gösterisini sundular. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Şbt

Denizışığı Otelcilik Turizm Ticaret Limited Şirketine bağlı olarak faaliyet gösteren Sealight Resort Hotel, Amara Sealight Elite, Sealight Family Club ve Seapearl Hotel  yöneticileri okulumuza ziyarette bulunarak öğrencilerimize turizm sektörünün ülkemizdeki ve Dünya´daki güncel durumu, sektördeki staj/istihdam olanakları ve koşulları hakkında bilgilendirmede bulundular. Okulumuzu ziyaretleri ve işbirliklerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz.