Toggle navigation
T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İZMİR / KONAK - Konak Alsancak Nevvar-Salih İşgören Turizm Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi
İletişim Bilgileri
Ana Sayfa
Okulumuz
Müdür
Kadromuz
Tarihçe
Okulumuz Hakkında
Döner Sermaye Personeli
DÖNER SERMAYE SAYMANI
USTA ÖĞRETİCİLER
Stratejik Plan
ÖĞRETMEN RANDEVU SAATLERİ
Uygulama Otelleri ve Rezervasyon
İzmir Uygulama Oteli
Konak Alsancak Uygulama Oteli
Uygulama Otelleri Rezervasyon Bilgileri
Alan/Dal Bilgileri
Konaklama ve Seyahat Hizmetleri Alanı
Yiyecek ve İçecek Hizmetleri Alanı
Mesem
Proje ve Protokoller
WFP-Mutfakta Umut Var Aşçı Çırağı Meslek Edindirme Projesi
IMEP-VET4JOB İstihdam İçin Meslek Edindirme Projesi
MEB ile Kültür ve Turizm Bakanlığı Arasında İmzalanan Mesleki Eğitimde İşbirliği Protokolü
Uluslararası Gençlik Dayanışma Derneği İşbirliğinde Yiyecek ve İçecek Sektörüne Yönelik Eğitim Faaliyetleri Uygulanmasına Yönelik İşbirliği Protokolü
MTEGM ile KFC-Kentucky Fried Chicken Türkiye ile Mesleki Eğitimde İşbirliği Protokolü
Doğu Akdeniz Üniversitesi Turizm fakültesi ile Mesleki ve Teknik Eğitimde Sosyal ve Bilimsel İşbirliği Protokolü
İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Turizm Fakültesi ile Eğitimde İşbirliği Protokolü
Aday Öğrenci
OKULUMUZ HAKKINDA
ÖĞRENCİ KABUL VE KAYIT KOŞULLARIMIZ
EĞİTİM PROGRAMIMIZ
Rehberlik
Özbakış Dergisi
ÖĞRETMEN RANDEVU SAATLERİ
E-MEZUN
Belge ve Dokümanlar
Şikayet ve İtiraz Prosedürü
Misyon ve Vizyon Bildirimi
Öğretmenler İçin Covid-19 Psiko-Sosyal Destek Sunusu
Veliler için Covid-19 Psiko-Sosyal Destek Sunusu
Aileler ve çocuklar için Covid-19 Rehber Kitapçığı
İş Sağlığı ve Güvenliği
İletişim